Lakner Tamás Keresztény Béla Rozs Tamás Fenyvesi Béla

Dolgozunk tovább…

 

Tegnap Mosonmagyaróváron elkísértük utolsó útján Keresztény Bélát. Ezzel a szomorú aktussal a Szélkiáltó életének egy nagy, – szinte napra pontosan – 33 éves fejezete lezárult, de a története nem ért véget.

Ettől kezdve újra az előttünk álló feladatokra kell koncentrálunk, és biztosak vagyunk benne, hogy ezt Ő is így akarná. A Szélkiáltó – immár három taggal – tovább koncertezik, lemezeket készít ha eljön az ideje, egyszóval tesszük a dolgunkat.

November 15-én 16:00 órakor Pátyon, a Művelődési Házban játszunk gyerekeknek.

16-án délután 4-kor Pécsett a Palatinus Szálló Bartók Termében lesz a Desszert a Szélkiáltó együttessel a Nemzeti Filharmónia rendezésében.

November 22-én 10:30-kor a nagykanizsai Piarista Iskola diákjainak játszunk a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszán,

24-én 18:00 órakor a Keresztény Béla emlékére tartott gyászmisén énekelünk Pécsett, a Bártfa utcai templomban.

Az idei év “legnagyobb” koncertjére – Szélkiáltó 40, Kaláka 45 címmel – december 13-án 18:00 órakor kerül sor Pécsett, a Kodály Központban, ahol kettős jubileumot ünnepelünk.

A koncert első részében a jubiláló együttesek játszanak egy-egy önálló blokkot, a szünet után pedig Szélkiáltó és Kaláka dalok csendülnek föl szimfonikus zenekari hangszerelésben a Pécsi Szimfonietta kíséretével, Stauróczky Balázs vezényletével.

A hangszereléseket Szabó Ferenc, valamint “egy Kaláka és egy Szélkiáltó gyermek” – Gryllus Sámuel és Fenyvesi Márton – készítették.

A koncertet Keresztény Béla emlékének ajánljuk.

Mindenkit szeretettel várunk az előadásokra!

 

Hozzászólások

Hagyjon egy üzenetet:

Név *

E-mail (rejtett) *

Weboldal

Blue Captcha Image
Refresh

*